
Nová vína Vinařství Vobis
4. 6. 2023Nová vína vinařství Vobis
Představujeme Vám nová vína Vinařství Vobis.
Cuvée od Bunkru 2022 je bílé, polosladké víno.
Analytika: Alkohol: 10,0 %, zbytkový cukr: 32,0 g/l, zbytkové kyseliny: 7,2 g/l.
Chardonnay 2022 je bílé, polosladké víno.
Analytika: Alkohol: 10,5 %, zbytkový cukr: 35,0 g/l, zbytkové kyseliny: 8,0 g/l.
Aurelius 2022 je bílé polosladké víno.
Analytika: Alkohol: 10,5 %, zbytkový cukr: 28,0 g/l, zbytkové kyseliny: 8,0 g/l.
Ryzlink Rýnský 2022 je bílé polosuché víno.
Analytika: Alkohol: 11,0 %, zbytkový cukr: 17,0 g/l, zbytkové kyseliny: 7,4 g/l.
Sylvánské zelené 2022 je bílé polosuché víno.
Analytika: Alkohol: 11,0 %, zbytkový cukr: 16,0 g/l, zbytkové kyseliny: 6,5 g/l.
Cuvée Skalky 2022 je bílé polosuché víno.
Analytika: Alkohol: 11,0 %, zbytkový cukr: 13,0 g/l, zbytkové kyseliny: 6,5 g/l.
Kerner 2022 je bílé, polosladké víno.
Analytika: Alkohol: 10,0 %, zbytkový cukr: 34,0 g/l, zbytkové kyseliny: 7,0 g/l.
Rulandské bílé 2022 je bílé polosuché víno.
Analytika: Alkohol: 12,0 %, zbytkový cukr: 5,5 g/l, zbytkové kyseliny: 7,0 g/l.
Veltlínské zelené 2022 je bílé, suché víno.
Analytika: Alkohol: 11,5 %, zbytkový cukr: 3,5 g/l, zbytkové kyseliny: 6,0 g/l.
Müller Thurgau 2022 je bílé, suché víno.
Analytika: Alkohol: 10,5 %, zbytkový cukr: 2,0 g/l, zbytkové kyseliny: 6,0 g/l.
Nová vína Vinařství Vobis
Ryzlink Vlašský 2022 je bílé, polosuché víno.
Analytika: Alkohol: 10,5 %, zbytkový cukr: 8,0 g/l, zbytkové kyseliny: 6,4 g/l.
Muškát Moravský 2022 je bílé, polosuché víno.
Analytika: Alkohol: 10,0 %, zbytkový cukr: 15,5 g/l, zbytkové kyseliny: 5,6 g/l.
Pálava 2022 je bílé, sladké víno.
Analytika: Alkohol: 10,0 %, zbytkový cukr: 92,0 g/l, zbytkové kyseliny: 8,5 g/l.
Neuburské 2022 je bílé, suché víno.
Analytika: Alkohol: 10,5 %, zbytkový cukr: 5,5 g/l, zbytkové kyseliny: 6,4 g/l.
Frankovka 2021 je červené, suché víno.
Analytika: Alkohol: 11,5 %, zbytkový cukr: 1,0 g/l, zbytkové kyseliny: 6,0 g/l.
Zweigeltrebe rosé 2022 je růžové, sladké víno.
Analytika: Alkohol: 9,5 %, zbytkový cukr: 46,5 g/l, zbytkové kyseliny: 8,0 g/l.
Nová vína Vinařství Vobis















